NovaProspekt Paranormal Olaylar Başınızdan Geçenler 2 Sene Boyunca Başımdan Geçen Musallat
2 Sene Boyunca Başımdan Geçen Musallat
Marceline
2 Sene Boyunca Başımdan Geçen Musallat
4
3687
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Information 
Şuan Offine!
Marceline Üye
*
Üye
  • Konular1
  • Mesajlar3
  • Rep puanı 0
Öncelikle merhaba. Olayı biraz kısaltarak anlatacağım. 14 17 yaş aralığında başımdan geçen bir olay. Birden bire oldu her şey bir gün gündüz vakti birden bire hissizleşmeye başladım böyle hiçbir şey umrumda değilmiş gibi kim ne derse ne yaparsa yapsın önümde adam ölse biri tecavüz etse karşımda bağırsa o derece. Sonra hep uyku bastırmaya başladı gündüz gece farketmeksizin. Her zaman takıldığım cafeye gittiğimde ise birden bire o günden itibaren saatlere bakmaya başladım sürekli zaman geçmek bilmiyordu gündüzleri gece ise birden geçiyordu.  Her neyse ben iyice kötü olmaya başladım tabi şuan böyle anlatıyorum fakat o anların bazı kısımlarını hatırladığım kadarı ile ve bilincimin yerinde olduğunu çok iyi biliyorum o an için. 
Başımdan geçen olay 2 yıl boyunca belirsiz zamanlarda yaşanıyordu. Patlak verdiği an ise tam olarak bize aile dostumuz misafir geldiği zaman bir bayan. O anları hatırlamamam ile beraber her anlattıklarında utancımdan yerin dibine giriyordum. Bayanın anlattığına göre ben yatakta yatarken yine gündüz vakti uyku hallerim. Kalkıp ses etmeden yanına gitmişim ve ona bakıp göğüslerini ellemişim evet merak etmeyin +18 bir olay yaşanmamış. Bu olaydan sonra tabi bayan durumumu bilmiyor çığlığı basmış annem durumu anlatmış olaylar büyümeden kapanmış bizimkilerde artık bir hocaya görünme vaktinin geldiğini düşünmüş. İlk yıl gittiğimiz bir hoca dağ başıında ormanlık alanda doktor cini olan bir adammış önceden bizim burada pompacıymış ve bu kişiyi yurt dışına bile tedavi için yolluyorlarmış yada tanı için bilemiyorum tam. Bizim girdiğimizde ben bi normalleşme hissettim kendimde bizzat yalan söylemiyorum. Sonra kısadan geçiyorum burayıda. Hoca bileğimi kavradı eliyle benim tüm sağlık sorunlarımı tek tek bildi. Ben normale döndüm sandım çünkü iyi hissediyordum.  Hocanın dediğine göre ümmü sübyan cini musallat olmuş hatırladığım kadarı ile bunu dedi. Ben küçükken bir mezarlığa basmışmıyım üzerinde tepinmiş oyunlar mı ne oynamışım mezardaki kişiyi rahatsız etmişim ergenliğe girmediğim içinde musallat olmamış ergenliğe girdiğim andan itibaren musallat olmaya başlamış böyle anlattı. Araştırdım falan ama pek inanmadım.
Çıktıktan sonraki günler ben yine hissizleşmeye ağır uykulara maruz kaldım size hiçbir yalanım yok 3 sene boyunca sürdü psikoloğa da götürdüler durum değişmedi. Benimle konuşmak isteyen konuşan kim olursa olsun duvarla konuşuyormuş hissi yaratmışım. Halbuki çok konuşkan biriyimdir. Ayrıca karşı komşumuz olan cami hocası okurken beni ben ona küfürler ettiğimi net hatırlıyorum o an hiç bir şey yapamadım sadece söyleyebildim. 
Çoğu karanlık yerlerde tek kaldığım zamanlar sesler eşliğinde silüetler gördüğüm zamanlarda çok oldu ama onlara bile tepki göstermedim korku hiç olmadı. Sadece ilk zamanlar çok korkuyordum. Hala çözemedim bana ne olduğunu. Kaç yıl geçmesine rağmen.
Bu dönemler içinde çok hocaya gittik bence hiç birisi çare olamadı ama 4. yıla girdikten sonra olmamaya başladı yada ben kendimi iyice alıştırdım bu duruma. Karanlıkta silüetler görme uyurken sesler duyma ve her şeye alıştıktan kendimi iyi hissetmeye başladıktan sonra arkadaşlarım boş bir eve girelim ruh çağıralım vs gibi şeyler ile ilgili konuştuktan sonra birden anlık olarak hissizleşmeye başladım ama toparlandım hemen. Gittik dedikleri eve benim durumları az çok biliyorlar o kadar yıl üst üste yaşandığı için. 

Devamını birkaç saat sonra yada yarın yazacağım arkadaşlar yoruldum.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Marceline Üye
*
Üye
Konu Yazarı
  • Konular1
  • Mesajlar3
  • Rep puanı 0
İçeri girdik birkaç dakika sonra çıkardılar mumları dizip yaktılar etrafında da oturduk aradan çok zaman geçmedi ben pek okuduğu şeyleri bilmem birşeyler okudu arkadaşın biri kimisinin gözleri kapalı kimi kısık kısık etrafa bakıyor ben onları seyrediyorum. Aradan 5 dakika geçti ki karşımdaki arkadaşımın arkasında siyah silüet gördüm birinin yanındayken ilk defa göründüğü için görüyormusunuz diye işaret ettim o arkadaş arkasını dönemedi korkudan sanırım diğerleri hani nerde diye diretince ben hala görüyordum ki sadece bana görünen o bana musallat olan cin olduğunu orada anladım yada ben öyle zannettim. 2 dakika geçmedi çok halsizleştim uyku bastırdı esnemeye başladım ve rahatsız oldum beyler diyip çıktım o evden. O günden sonra daha çok gördüm silüetler azalmıştı halbuki ama nedense artık bana çok doğal bir şey gibi geliyor ne korku var ne başka bir şey.

Can Yavuz ile beraber herhangi bir videoya misafir olarak katılmak isterim acaba onlar korkarken ben korkmayınca ne hissedecekler yada bana görünen o silüet cin her neyse orada da gözükecek mi orada .çözebilirler mi? Bunlar aklımdaki sorular. Ne derece olur bilemem. 

İnanın en kısa haliyle anlattım koca 2 yılı bununla geçirdim ve hala şu zamanda bile devam ediyor dediğim gibi sadece alıştım sanırım artık normal bir şey gibi geliyor. 

Hepinize iyi günler.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
eldiablo Alev Tanrısı
***
Üye
  • Konular14
  • Mesajlar44
  • Rep puanı 0
Öncelikle şuanda tüylerim ürperme di değil ama bende böyle şeyler yaşadım ondan çok geçmiş olsun yani çok kötü bir duygu biliyorum sadece Allah huzurlu bir yol açsın sana diyorum iyi akşamlar.
[align=center][b][color=#c10300][size=x-large]EL-DİABLO[/size][/color] [/b]
[color=#00369b][size=medium][b]ALIN YAZINDA NEYSEN OSUNDUR ![/b]
[b]ATEŞE HÜKMEDEN BİR ADAM ![/b][/size][/color]
[i]İG: gizemlibiradamtr[/i][/align]
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Marceline Üye
*
Üye
Konu Yazarı
  • Konular1
  • Mesajlar3
  • Rep puanı 0
(01-02-2021, 03:22 AM)eldiablo demiş ki: Öncelikle şuanda tüylerim ürperme di değil ama bende böyle şeyler yaşadım ondan çok geçmiş olsun yani çok kötü bir duygu biliyorum sadece Allah huzurlu bir yol açsın sana diyorum iyi akşamlar.
Teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
S4drazam Üye
*
Üye
  • Konular0
  • Mesajlar6
  • Rep puanı 0
Geçmiş Olsun,Sağlam Bir Hüddam Hocasına Danışırsan Azalacağını Umut Ediyorum İyi Günler.


Foruma Git: